Taxa kørekort

Hos Vanløse kørekole kan du tage dit taxa kørekort.
Vores kørelærere er erfarne, tålmodige og har flere års undervisnings erfaring og det viser sig også i den høj beståelsesprocent.

Teoriprøven

Til erhvervskortet er det samme prøve, som benyttes til almindelig bil og består af 25 spørgsmål hvor du højst må have 3 fejl.

Praktisk prøve

Den tager ca. 1 time. prøven starter med en udvidet kontrol af køretøjets udstyr, herefter vil der blive stillet spørgsmål om Bekendtgørelsen om taxikørsel/ og særlig krav til taxier.

Derudover skal du sætte dig godt ind i kørsels- og takst-reglementet der er gældende i den kommune hvor du skal aflægge den praktiske prøve. Det vil der også blive spurgt ind til.

Derefter vil du blive bedt om at køre til to adresser af den sagkyndig, hvor du så skal køre ad den korteste og hurtigste vej. Man har lov til at kigge i krakskort.

Alle vores pakker indeholder alt hvad du skal bruge for at tage dit kørekort.

Dette er de samme pakker du tilmelder dig i vores holdstart kalender.

Udover hvad du ser i de enkelte pakker er du altid sikret:

  • Ingen bindende lovpakker.
  • Den del af pakken som ikke er brugt, refunderes (Pakkerabat refunderes ikke).
  • Ubegrænset Teoriprøver
  • Teoriprøver gennemgås i samarbejde med instruktør på storskærm
  • Ret til at skifte kørelærer.
  • Uanset hvor du er i forløbet kan du altid skifte kørelærer

Krav til dig når du starter

Hvis du skal have kørekortet til taxa (erhvervsmæssig personbefordring) så skal du være fyldt 21 år, og have kørekort til alm. bil (kat. B) inden du starter.

Du skal udfylde en ansøgning om kørekort til erhvervskørsel, og der skal også bruges en lægeattest fra din egen læge hvor der skal medbringes 1 stk. pasfoto (ansøgningsblanket får du på køreskolen eller hos borgerservice).

taxi